Lähtee:
- tuore hiivaleipä
- juusto
- alkoholi, varsinkin olut
- pizza
- ranskalaiset perunat
- leivitetty ruoka
- iltaruokailu ulkona, paitsi erikoisesti juhliessa
Jää:
- leipä yleisesti ottaen
- tuoremehut
- kokolihaleikkeleet
- rasva leivän päällä
- ruokaöljy paistamiseen
- kuppilalounaat työpaivinä, mutta kevyempää valiten
Makea ei koskaan olekaan ollut ongelmani, eikä kahvileipä, eikä kerman ja voin käyttö ruoanlaitossa.
Kuten huomaatte, jää-listallakin on asioita, jotka eivät ole erityisen kevyitä. Tuoremehussakin on helposti 500 kcal/litra, ja litra voi mennä illassa. Työpäivänkin tahdon edelleen katkaista oikealla ruokatunnilla.
torstai, 24. toukokuu 2007
Kommentit